ホテルチャンプアンでは多彩で美味しい食事をお楽しみいただけます。オーステラスではバリ島の地元料理はもちろん、豊富なインターナショナル料理の中からお好みの一品をお選びください。ウブドの芸術が息づくラウンジでは無料Wi-Fiもご利用いただけます。
ホテルチャンプアンでは多彩で美味しい食事をお楽しみいただけます。オーステラスではバリ島の地元料理はもちろん、豊富なインターナショナル料理の中からお好みの一品をお選びください。ウブドの芸術が息づくラウンジでは無料Wi-Fiもご利用いただけます。
ホテルで最も高い場所に位置するオーステラスは、ウブドの原風景が残る緑豊かな景観を一望できる絶好のロケーションにあります。歴史の息吹に触れながら、美しい景色とともにフルコースのお食事やコーヒーをご堪能ください。
ロビーラウンジは、伝統的な彫刻を中心としてウブドの芸術が息づく空間です。当ラウンジでは無料Wi-Fiもご利用いただけます。
1組2名様 IDR 1,052,000
Salad
Garden salad – mango, pineapple, lettuce with cashew nut, feta cheese and pinnacolada dressing.
Soup
Musehroom soup – creamy mushroom soup with prawn and crouton
Main course
Beef Medallion – seared beef medallion on bok coy with mashed potato and mushroom sauce.
Dessert
Apple Pithipier – Baked puff pastry with flambe apple and blueberry almond cream served with strawberry ice cream.
Appetizer
Lumpia – chicken spring roll with pickle, cucumber, peanut and tomato chilli sauce.
Soup
Sop Jagung Manis – sweet corn soup wit ginger and prawn
Main course
Selera Nusantara – combination of beef, tuna and chicken in Indonesian spice served with sauteed spinach, sween corn and rice
Dessert
Sweet Temptation – the authentic of Balinese dessert with stewed banana, traditional black rice pudding and sticky rice cake ball.
※表示料金はインドネシアルピア建(IDR)の2名様料金です
※料金にはすでに税・サービス料が含まれております
※本サイトから宿泊予約時、オプション項目にてお申し込みいだたけます
※掲載画像はイメージです
1組2名様 IDR 1,052,000
Appetizer
Sapi Mangga
Sliced sear beef with mango, pineapple, tomato, pomelo in Tamarind, orange dressing.
Soup
Soto Ayam
Clear chicken soup with boiled egg, tomato and leek.
Main Course
Ikan Udang Madu
Braised Mahi Mahi and prawn in tomato honey sauce with water spinach and ginger rice.
Dessert
Kolak Pisang
Stewed banana, kidney bean, palm sugar and coconut milk
※表示料金はインドネシアルピア建(IDR)の2名様料金です
※料金にはすでに税・サービス料が含まれております
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1組2名様 IDR 1,052,000
※表示料金はインドネシアルピア建(IDR)の2名様料金です
※料金にはすでに税・サービス料が含まれております
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SOUP
KUAH GEPANG BASE SEPEK
A Use complex minced Balinese spices chicken
and vegetable marrow in a clear local consommé soup
MAIN DISHES
SAPI SAUR MANIS
Slow Stewed of beef tenderloin in fresh grated coconut
sour and Balinese sauce
AYAM TUTU
Special traditional roasted Chicken spices,
wrapped in the husk of an areca palm branch
and baked overnight in a smoldering heap of rice husks
SATE LILIT EMPOL
Minced big eye tuna fish and prawn skewered
marinated Balinese spice
PERKEDEL KENTANG
Deep-fried minced potato cake
SAYUR URAB
Warm salad of steamed vegetables, coconut and spices
KACANG TANAH GORENG
Plain crispy fried peanut
STEAMED RICE
DESSERT
JAJAN BALI DAN BUAH SEGAR
Seasonal fresh fruit slice and assorted Balinese cake
STARTER
Avocado Vinaigrette and Shrimp fritters
Lovely morsels of fried shrimp fritter had soft texture inside
and drizzled avocado with onion
basil vinaigrette and crisp mizuna
SOUP
Warm Pumpkin Soup
Creamy and so velvety-smooth is a usually bound soup
made from a puree of pumpkin
MAIN COURSE
Seared Fillet Barramundi Dabu -Dabu
Served with Bell Peppers, Ginger, Shallot, Coconut oil Tomatoes,
Sweet Soy reduction Rica-rica sauce
OR
Rack of Lamb with Tasty New Potato Basil
Char grilled Australian lamb rack glazed gravy sauce
Buttered vegetable, boiled potato basil and jelly mint
OR
Iga Babi Panggang
Barbecue Baby pork spare-rib marinated fresh Asian herb
Soy and natural honey tomato reduction bunched green bean
and zesty potato wedges
DESSERT
Apple Pithivier
Baked puff pastry filled with flambé apple vanilla and blueberry
almond cream served with vanilla ice cream
STARTER
Mango and Avocado Salad
Garden green with avocado , balsamic dressing
SOUP
Potage of sweet potato and leek
With spinach puree
MAIN COURSE
Assorted Vegetable parcel
On grilled egg plant, zucchini and red capsicum with
sesame ginger soya sauce.
DESSERT
Jackfruit crepes
Sweet jackfruit in pandanus crepe with palm syrup