時代を超えた饗宴

バリ島ウブド・ホテルチャンプアン&スパ

ホテルチャンプアンでは多彩で美味しい食事をお楽しみいただけます。オーステラスではバリ島の地元料理はもちろん、豊富なインターナショナル料理の中からお好みの一品をお選びください。ウブドの芸術が息づくラウンジでは無料Wi-Fiもご利用いただけます。

ホテルチャンプアンでは多彩で美味しい食事をお楽しみいただけます。オーステラスではバリ島の地元料理はもちろん、豊富なインターナショナル料理の中からお好みの一品をお選びください。ウブドの芸術が息づくラウンジでは無料Wi-Fiもご利用いただけます。

オーステラス

ホテルで最も高い場所に位置するオーステラスは、ウブドの原風景が残る緑豊かな景観を一望できる絶好のロケーションにあります。歴史の息吹に触れながら、美しい景色とともにフルコースのお食事やコーヒーをご堪能ください。

ロビーラウンジ

ロビーラウンジは、伝統的な彫刻を中心としてウブドの芸術が息づく空間です。当ラウンジでは無料Wi-Fiもご利用いただけます。

悠久の時を感じる晩餐の数々

悠久の時を感じる晩餐の数々

〜 バリ島王族が愛した
伝統の晩餐 〜

ブリッジディナー

1組2名様 IDR 1,052,000

  • 会場:吊り橋
  • 1日1組限定(要予約)
  • 専任スタッフサービス
  • ウェスタンまたはインドネシア料理
ホテルチャンプアン ブリッジディナー

Salad
Garden salad – mango, pineapple, lettuce with cashew nut, feta cheese and pinnacolada dressing.

Soup
Musehroom soup – creamy mushroom soup with prawn and crouton

Main course
Beef Medallion – seared beef medallion on bok coy with mashed potato and mushroom sauce.

Dessert
Apple Pithipier – Baked puff pastry with flambe apple and blueberry almond cream served with strawberry ice cream.

Appetizer
Lumpia – chicken spring roll with pickle, cucumber, peanut and tomato chilli sauce.

Soup
Sop Jagung Manis – sweet corn soup wit ginger and prawn

Main course
Selera Nusantara – combination of beef, tuna and chicken in Indonesian spice served with sauteed spinach, sween corn and rice

Dessert
Sweet Temptation – the authentic of Balinese dessert with stewed banana, traditional black rice pudding and sticky rice cake ball.

※表示料金はインドネシアルピア建(IDR)の2名様料金です
※料金にはすでに税・サービス料が含まれております
※本サイトから宿泊予約時、オプション項目にてお申し込みいだたけます
※掲載画像はイメージです

テンプルディナー

1組2名様 IDR 1,052,000

  • 会場:テンプルステージ
  • 1日1組限定(要予約)
  • 専任スタッフサービス
  • インドネシア料理
ホテルチャンプアン テンプルディナー

Appetizer
Sapi Mangga
Sliced sear beef with mango, pineapple, tomato, pomelo in Tamarind, orange dressing.

Soup
Soto Ayam
Clear chicken soup with boiled egg, tomato and leek.

Main Course
Ikan Udang Madu
Braised Mahi Mahi and prawn in tomato honey sauce with water spinach and ginger rice.

Dessert
Kolak Pisang
Stewed banana, kidney bean, palm sugar and coconut milk

※表示料金はインドネシアルピア建(IDR)の2名様料金です
※料金にはすでに税・サービス料が含まれております
※本サイトから宿泊予約時、オプション項目にてお申し込みいだたけます
※掲載画像はイメージです

ロータスポンドディナー

1組2名様 IDR 1,052,000

  • 会場:テンプルステージ
  • 1日1組限定(要予約)
  • 専任スタッフサービス
  • ライスタフェル/ウェスタン/ベジタリアン料理
ホテルチャンプアン ロータスポンドディナー

※表示料金はインドネシアルピア建(IDR)の2名様料金です
※料金にはすでに税・サービス料が含まれております
※本サイトから宿泊予約時、オプション項目にてお申し込みいだたけます
※掲載画像はイメージです

SOUP
KUAH GEPANG BASE SEPEK
A Use complex minced Balinese spices chicken
and vegetable marrow in a clear local consommé soup

MAIN DISHES
SAPI SAUR MANIS
Slow Stewed of beef tenderloin in fresh grated coconut
sour and Balinese sauce
AYAM TUTU
Special traditional roasted Chicken spices,
wrapped in the husk of an areca palm branch
and baked overnight in a smoldering heap of rice husks
SATE LILIT EMPOL
Minced big eye tuna fish and prawn skewered
marinated Balinese spice
PERKEDEL KENTANG
Deep-fried minced potato cake
SAYUR URAB
Warm salad of steamed vegetables, coconut and spices
KACANG TANAH GORENG
Plain crispy fried peanut
STEAMED RICE

DESSERT
JAJAN BALI DAN BUAH SEGAR
Seasonal fresh fruit slice and assorted Balinese cake

STARTER
Avocado Vinaigrette and Shrimp fritters
Lovely morsels of fried shrimp fritter had soft texture inside
and drizzled avocado with onion
basil vinaigrette and crisp mizuna

SOUP
Warm Pumpkin Soup
Creamy and so velvety-smooth is a usually bound soup
made from a puree of pumpkin

MAIN COURSE
Seared Fillet Barramundi Dabu -Dabu
Served with Bell Peppers, Ginger, Shallot, Coconut oil Tomatoes,
Sweet Soy reduction Rica-rica sauce

OR
Rack of Lamb with Tasty New Potato Basil
Char grilled Australian lamb rack glazed gravy sauce
Buttered vegetable, boiled potato basil and jelly mint

OR
Iga Babi Panggang
Barbecue Baby pork spare-rib marinated fresh Asian herb
Soy and natural honey tomato reduction bunched green bean
and zesty potato wedges

DESSERT
Apple Pithivier
Baked puff pastry filled with flambé apple vanilla and blueberry
almond cream served with vanilla ice cream

STARTER
Mango and Avocado Salad
Garden green with avocado , balsamic dressing

SOUP
Potage of sweet potato and leek
With spinach puree

MAIN COURSE
Assorted Vegetable parcel
On grilled egg plant, zucchini and red capsicum with
sesame ginger soya sauce.

DESSERT
Jackfruit crepes
Sweet jackfruit in pandanus crepe with palm syrup

ピタマハグループホテル&スパのご案内

ピタマハグループホテル&スパ